Pátek, 18 října, 2024
novinky
- Advertisement -Newspaper WordPress Theme
Rady a NávodyQTIR - systém pro odbavování nákladních vozidel

QTIR – systém pro odbavování nákladních vozidel

Je spousta firem, které potřebují denně kontrolovat, odbavit a řídit spoustu nákladních vozidel, ať už se podíváme např. na nejrůznější sklady, rozsáhlá logistická centra, nebo třeba výrobní podniky. Tady všude se pohybuje mnoho nákladních automobilů, v nichž je potřeba udržet řád a správné navigování tak, aby nedocházelo k prostojům, ke špatným trasám, správnému naložení zboží… Naštěstí i tady dochází k modernizaci. Tím je např. moderní efektivní systém, který pomáhá řídit, kontrolovat i odbavovat nákladní vozidla s dokonalým přehledem. Nese název QTIR a my si o něm řekneme více právě teď.

Dokonalý přehled o nakládkách a vykládkách

Důmyslně řešený „Time slot management“ neboli systém QTIR vám výborně pomůže s přehledností nakládek a vykládek u vás v areálu. Budete mít praktický přesný plán, který bude jasně ukazovat, kdy má být která přeprava odbavena. Díky tomu je možné lépe rozložit zátěž v čase a předejít nečekaným výjezdům přeprav, stejně jako špičkám v odbavování. Dojde k optimalizaci potřebných zdrojů pro manipulaci a zkrácení doby čekání automobilů na nakládku i vykládku.

Srozumitelný rezervační portál, který šetří čas

Aplikaci QTIR nabízí TETRONIK – výrobní družstvo Terezín. S ní lze vytvářet časová okna, do nichž za pomoci rezervačního portálu získají přístup registrovaní přepravci, jejichž dispečeři poté vstupují do rezervačního portálu a rezervují si volné časové okno pro svou nakládku / vykládku jednotlivých přeprav. Do rezervačního portálu je možné ihned zadat všechny podstatné údaje, např. číslo přepravy, číslo objednávky, registrační značku vozidla, spojení na řidiče a další. Řidič pak vidí tyto údaje jako předvyplněné, nemusí je vyplňovat, jen je zkontroluje a případně upraví. Opět jde o časovou úsporu. Do rezervačního portálu lze dále vkládat dokumenty k přepravám, ať už jsou to dodací listy, vážní lístky, CMR či jiné.

Podívejte se na více informací o odbavování nákladních vozidel s pomocí QTIR, nebo na reference společnosti, které vám v mnohém napoví.

Naše weby

Nejnovější články

- Reklama -Newspaper WordPress Theme

Ostatní právě čtou

Další články autora

- Reklama -Newspaper